De leukste en groenste beurs voor duurzaam wonen en duurzame energie: Huis & Energie
Huis & Energie: 12,13 & 14 november 2021 in Expo Haarlemmermeer

Als huizenbezitter heb je veel verantwoordelijkheden. Het is een flinke studie om te weten wat er allemaal bestaat om je woning toekomstbestendig te maken. Want zijn er ook mooie zonnepanelen? En hoe stil is zo’n warmtepomp nu eigenlijk? Op consumentenbeurs Huis & Energie kun je nu alle mogelijke oplossingen zelf vergelijken.

Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto.  Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten en de lekkerste (verantwoorde!) hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Je huis verduurzamen is goed voor de wereld, en natuurlijk ook goed voor je portemonnee. Maar een bezoek aan de grootste en leukste groene beurs van Nederland is vooral ook een heerlijk dagje uit!

Wat kun je allemaal doen op Huis & Energie?

  • Een plan van aanpak maken voor het verduurzamen van je woning
  • Het verbruik van je gas en stroom vergelijken
  • Het aanbod van duurzame producten bekijken
  • De mogelijkheden ontdekken van elektrisch koken
  • De prijzen en opties van zonnepanelen vergelijken
  • Informeren naar de huidige subsidies en leningen

Op de beursvloer vind je ervaren partijen die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je huis. Milieu Centraal geeft je alle handvatten omtrent het verduurzamen van jouw woning. Greenchoice biedt 100% groene stroom en hulp bij het zelf opwekken ervan. Bij Remeha kunnen ze je het juiste advies geven over de aanschaf van een warmtepomp. En bij Jaga vertellen ze je graag hoe je in combinatie met die warmtepomp je woning aangenaam verwarmt én koelt. Dus als je meer wilt weten over een specifiek product, biedt Huis & Energie je een unieke kans om je vragen direct aan de producent te stellen.

Gebruik kortingscode 2021RELATIE en krijg één ticket gratis (t.w.v. € 20,-) als je minimaal twee tickets bestelt.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contactformulier