Dé radiatortrends van 2021


Een nieuw jaar betekent ook nieuwe woontrends en soms restylen van de woning. Vaak wordt bij het restylen van het interieur de radiator overgeslagen. De oude radiator krijgt een likje verf of wordt ergens achter verscholen, terwijl het vervangen van de radiator juist zoveel doet voor de uitstraling van de ruimte. Hoe maak je je radiator een passend onderdeel van je  interieur? Jaga heeft een ruim assortiment aan energiezuinige radiatoren, in veel kleuren en designs, zodat ze passen bij de laatste woontrends.

Chique zwart
Zwart is én blijft een trendkleur in het interieur. Het is een tijdloze kleur met een chique uitstraling. Zwart kan met bijna elke stijl en kleur worden gecombineerd. Bij Jaga zijn ook verschillende radiatoren verkrijgbaar in het zwart, zoals de Strada Hybrid. Deze radiator is niet alleen energiezuinig, maar kan ook in combinatie met een warmtepomp de ruimte koelen. 

Natuurlijke materialen
Haal ‘buiten’ naar binnen door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout. Het geeft de ruimte een warme look. De radiator Knockonwood van Jaga is afgewerkt met een houten mantel en verkrijgbaar in diverse houtsoorten zoals eiken en zebrano. De Vertiga radiator is ook verkrijgbaar in een mooie natuurlijke look; Vertiga Kirei. Niet alleen het systeem is duurzaam, maar ook het materiaalgebruik. Het paneel van de Vertiga Kirei is gemaakt van het niet-eetbare gedeelte van soja, iets wat vroeger na de sojaoogst verloren ging. Dubbel zo duurzaam dus. 

Ga voor kleur
Kleuren roepen emoties op en zorgen voor de juiste sfeer in huis. De meeste radiatoren van Jaga zijn verkrijgbaar in diverse trendkleuren en passen daardoor bij ieder interieur. Een gekleurde radiator kan echt de finishing touch zijn voor in huis. Kies voor dezelfde kleurtint als op de muur of maak een statement met een felle kleur, zoals roze, rood of geel.

Veelzijdig grijs
De kleur grijs is in tegenstelling tot wat veel mensen denken een veelzijdige kleur in de woninginrichting. Grijs kan voor een warm interieur zorgen of juist voor een industriële look. Het geeft een mooi kleuraccent, maar dient ook als neutrale basis om makkelijk te combineren met andere kleuren. De compacte Mini Vrijstaand en de LineaPlus zijn verkrijgbaar in deze warme tint.

Tijdloos wit
De Scandinavische woonstijl is al jaren populair en is nog lang niet weg te denken uit het interieur. De rustige, lichte uitstraling en de natuurlijke materialen zorgen voor een perfecte combinatie. Met een strakke witte radiator heb je altijd een goede basis en kun je alle kanten op, zoals met deze Tempo radiator.

Duurzaam wonen
Duurzaam wonen is ook in 2021 een belangrijke trend. Steeds meer mensen kiezen voor gerecyclede materialen voor de meubels of de accessoires of gaan voor tweedehands. Bij Jaga is er altijd een passende en duurzame oplossing voor een fijn binnenklimaat in huis. De producten zijn lichter, kleiner en stiller dan traditionele systemen, waardoor ze veel minder energie verbruiken. Bovendien worden er minder grondstoffen gebruikt voor de productie en gaan de producten minimaal 30 jaar mee. Aan het eind van hun levensduur zijn de producten volledig recyclebaar. Goed voor mens en milieu. Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contactformulier