Bespaar meer water dankzij de Low-H2O technologie

water, besparen, jaga, radiatoren, verwarming, milieu

Water is enorm belangrijk en altijd aanwezig in ons dagelijks leven. Je gebruikt veel meer water dan je zou denken: niet alleen tijdens de vaat of de was verbruik je water, ook aan het verwarmen en koelen van je huis komt water te pas. Op deze Wereld Water Dag willen we jou tonen hoe je kunt besparen op je waterverbruik, om zo de planeet te sparen.

H2O radiatoren zijn de oplossing 

In tegenstelling tot traditionele radiatoren bevatten Low-H2O radiatoren tot 90% minder water. Hierdoor kan het water veel sneller opwarmen zonder veel warmte te verliezen. Daarnaast reageert de radiator meteen op een temperatuurwisseling. Als de zon begint te schijnen zal de warmtewisselaar de temperatuur automatisch regelen

Sneller opgewarmd

Deze radiatoren bereiken de gewenste temperatuur veel sneller en blijven niet onnodig verwarmen, minder verspilling dus! Dit zorgt er opnieuw voor dat er minder water verdampt tijdens het opwarmingsproces. Daarnaast ligt het energieverbruik ook een stuk lager omdat de radiator zich automatisch aanpast aan de temperatuur van de ruimte.

Compacter = minder water

De Low-H2O radiatoren zijn ook een stuk kleiner dan een traditioneel alternatief. Een kleine massa zal sneller opwarmen dan een grote, dat is nu eenmaal de natuur. Dankzij de compacte afmeting verwarmt de radiator niet eerst zichzelf, maar wordt de warmte meteen doorgegeven aan jouw kamer. Het compacte design zorgt er ook voor dat er minder water nodig is om de radiator te vullen.

Omdat Low-H2O radiatoren kleiner en lichter zijn, besparen ze dus verschillende liters water per jaar. Niet enkel bij jou thuis, maar al tijdens de productie van de verschillende modellen. Aan het einde van hun loopbaan kunnen de radiatoren ook volledig gerecycleerd worden. Op deze manier draag jij dus je steentje bij voor het milieu!


Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contactformulier