3 redenen waarom je de beurs "Huis en energie" niet mag missen


Heb jij prangende vragen over energiezuinig leven? Wil je concrete antwoorden op je vragen? Ben je op zoek naar de beste oplossingen om energie te besparen in jouw huis? Op 15, 16 en 17 mei organiseert Good! de consumentenbeurs Huis & Energie. Op de beurs krijg je onder andere heel duidelijke voorstellingen van energiezuinige en duurzame energie in de praktijk.

Leer hoe je je huis energiezuinig kunt maken 


Energiezuinig wonen en leven is enorm belangrijk voor het milieu en voor onze portemonnee. Tijdens de beurs 'Huis en Energie' kun je ten rade gaan bij verschillende experts die je uitleg kunnen geven over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van verduurzamen zoals zonnepanelen, energiezuinig leven en warmtepompen.

Leg je vragen voor aan verschillende specialisten 


Heb je altijd al willen weten wat jij precies kunt doen om minder te verbruiken? Wil je niet alleen met brochures, maar ook met duidelijke antwoorden naar huis gaan? Op de beurs kun je al je vragen stellen en ga je met concrete tips weer naar huis. 

Ervaar het Duurzaam Droomhuis


In het centrum van de zaal kun je het Duurzaam Droomhuis bewonderen: hier worden alle aspecten van verduurzaming getoond. Van isolerende zonnepanelen tot lage temperatuur radiatoren en van batterijen tot lucht-lucht warmtepomp. Jij krijgt dus mooi te zien hoe een ├ęcht duurzaam huis er nu precies uitziet en hoe het allemaal in zijn werk gaat.


Ben jij klaar voor een energiezuinige toekomst? Schrijf je vandaag nog in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contactformulier