Workshops voor installateurs


Beschik je als ervaren installateur over de nodige deskundigheid en ruime kennis binnen het installatievak, maar vind je het moeilijk om op de hoogte te blijven van snelle ontwikkelingen en nieuwe technieken? We nodigen jou graag uit voor een workshop waarin wij jou op heel praktische wijze voorzien van belangrijke kennis die je als installateur voor de toekomst zeker kunt gebruiken. We laten zien hoe je een installatie opbouwt met oplossingen van Jaga op lage watertemperaturen, dus met een warmtepomp of zonneboiler en kijken samen naar nieuwe toepassingen.

Tijdens deze workshop willen we jou als installateur als het ware meenemen door de woning en per ruimte bepalen welke mogelijkheden er allemaal zijn. De workshop zal niet alleen theoretisch zijn, maar vooral ook praktisch. Zo gaan we gezamenlijk radiatoren selecteren en deze daadwerkelijk monteren.

Zo zal onder andere Jaga Strada aan bod komen, omdat deze radiator eigenlijk voor bijna elke ruimte en vraag geschikt is. De eerste workshop vindt plaats in onze showroom in ’s-Hertogenbosch. Later dit jaar bieden we de workshops ook aan op andere locaties.

Kom jij je kennis verbreden tijdens deze workshop?


Aanmelden kan via: info@jaga.nl

DATUM: dinsdag 6 september
TIJD: 16:00-18:00 uur
LOCATIE: Jaga Nederland | De Meerheuvel 6, 5221 EA ’s-Hertogenbosch

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contactformulier