3 tips voor een betere luchtkwaliteit op kantoorGoede lucht op kantoor is enorm belangrijk. Een betere luchtkwaliteit is beter voor de productiviteit, de creativiteit en de sfeer. Uiteraard heeft ook jouw gezondheid baat bij een goede verluchting, je hersenen zullen weer kunnen ademen en het drukkende gevoel in je hoofd is verleden tijd.

Planten verbeteren de luchtkwaliteit én de creativiteit 

Planten zijn natuurlijke luchtzuiveraars, dat is algemeen bekend. Met planten fleur je je kantoor op, breng je kleur op de werkvloer en zorg je voor een extra portie creativiteit.

Onderzoek heeft uitgewezen dat planten op kantoor de creativiteit en productiviteit van werknemers met respectievelijk 45 procent en 38 procent kunnen verhogen. 

Groen creëert ook een ontspannen sfeer. Dit verhoogt niet alleen de creativiteit en concentratie, maar doet ook het stressniveau dalen.

Deze planten zijn perfect voor op kantoor


Zet regelmatig de ramen en deuren open 


Verluchten kan eerst vooral door ramen en deuren open te zetten. Hierdoor kan je kantoor verluchten, waardoor je hersenen weer zuurstof krijgen. Het werk zal eens zo vlot gaan!

Plaats een verluchtingssysteem van formaat! 


Een verluchtingssysteem is en blijft de meest effectieve manier om een ruimte goed te verluchten. Dankzij onze professionele systemen kan ook jij genieten van een optimaal werkklimaat, zodat je geen hoofdpijn of andere ongemakken meer ervaart.

Het nieuwe Oxygen systeem 


Oxygen2 is een kant-en-klare ventilatie-unit. Optioneel kan Oxygen2 onzichtbaar ingebouwd worden in een Low-H2O radiator. Waardoor één toestel voor ventilatie maar ook voor verwarming en/of koeling zorgt. De Oxygen2 is het meest zuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland. Door de intelligente besturing met ingebouwde CO2-sensor wordt er in elke ruimte, afzonderlijk van elkaar, perfect geventileerd. Daarnaast voldoet het systeem aan de geluidseisen.

  • Per kamer een perfect geregelde ventilatie
  • De meest comfortabele ventilatie
  • De ideale oplossing bij renovatie
  • Onzichtbare inbouw in Low-H2O radiatoren
  • Plug & play inclusief CO2-sturing en bediening
  • Eénvoudig te bedienen intelligentie
  • Energiezuinige EC-motor

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contactformulier