Earth hour 2021

 

Op zaterdag 27 maart is het weer zover: Earth Hour! Dit jaarlijkse evenement, dat is opgezet door het Wereld Natuur Fonds, geeft wereldwijd aandacht aan de kwetsbare natuur. Met maar één uur kun jij impact maken, door van 20:30 tot 21:30 uur alle lichten uit te doen.

Samen met miljoenen mensen, in maar liefst 180 landen, laat je zien dat jij een groene voetafdruk wilt achterlaten en de natuur serieus neemt. Aangezien het dit jaar alleen mogelijk is om online evenementen te organiseren, is er van 20:15 tot 21:45 uur een live event met inspirerende verhalen, muziek, dilemma’s en bijzondere gasten. Ook de ambassadeurs van WWF - Humberto Tan, Armin van Buuren en André Kuipers - zijn hierbij aanwezig.

Volg de livestream “Earth Hour 2021 LIVE” via de website van WWF of via het YouTube-kanaal van WWF.

Niet alleen kun je jouw steentje bijdragen om mee te doen aan Earth Hour, maar ook kun je de “Voice for the Planet petitie” tekenen. Iedere stem laat zien wat voor invloed wij samen kunnen leveren. Met het tekenen van de petitie draag je eraan bij dat wereldleiders beslissingen zullen nemen die niet ten koste zijn van de natuur én juist hieraan bijdragen om natuurherstel als prioriteit te zien.

Laat ons weten of jij meedoet aan Earth Hour via de social mediakanalen met de hashtags #climatedesigners en #earthhour! 


Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contactformulier